Најновије

ТРАМП СТРОГО ЗАПРЕТИО: Ако поново будем изабран, свако ко напусти Америку, мораће...

Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да ће, ако буде поново изабран на ту функцију, његова администрација увести царине свакој компанији која напусти САД да би отворила радна места негде другде.

Доналд Трамп (Фото: Flickr)

Трамп је то рекао у говору на Републиканској националној конвенцији на којој је прихватио кандидатуру за председничке изборе, преноси Ројтерс.

"Обезбедићемо да наше компаније и радна места остају у нашој земљи, као што већ радимо. Програм Џоа Бајдена је направљен у Kини. Моја агенда је направљена у САД-у", навео је он.

Трамп у мају претио да ће увести нове порезе америчким компанијама које производе робу изван САД, наводи Ројтерс уз оцену да је то још један потез који би његова администрација могла да повуче како би ланце снабдевања удаљила од Kине и подигла нове трговинске баријере.

Сличан коментар имао је прошле недеље током предизборне кампање у Пенсилванији, када је рекао:„Даћемо пореске олакшице компанијама да врате радна места у Америку. А ако то не ураде, увешћемо им тарифе и мораће да нам плаћају много новца".

Црне заставе прегазиле војне пунктове САА, побили обавештајце из заседе! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА