Најновије

АМЕРИКА ЋЕ ДАНАС ДРХТАТИ! Трамп најавио митинг подршке, могли би да се понове велики нереди у држави! (ВИДЕО)

Бивши амерички председник Доналд Трамп одржаће данас митинг у Охају што ће бити његов први скуп од одласка из Беле куће, а уједно и први од упада његових присталица на Капитол у јануару када је погинуло пет особа.

Доналд Трамп. (Фото: Flickr)

Овај скуп би, по оцени аналитичара, могао да наговести његов евентуални ангажман у изборима за Конгрес 2022. а можда и планове за нову председничку кандидатуру. 2024. године.

Иако је Трамп већ говорио на скуповима републиканаца после изборног пораза, овај митинг у Охају, држави у којој је победио на изборима 2020. године, означава повратак масовним окупљањима која су од кључног значаја за задржавање подршке у бази странке.

Протеран са Твитера, Фејсбука и других друштвених мрежа које је користио за комуникацију са присталицама, Трамп жељно ишчекује повратак на сцену, пише Ју-Ес-Еј Тудеј.

- Видимо се у суботу увече. Учинимо Америку великом поново, поново! - навео је Трамп у саопштењу организације Сачувајмо Америку, додајући да очекује велики одзив.

Организатори најављују да ће ово бити први од неколико Трампових наступа у циљу подршке кандидатима на унутарепубликанским изборима.

Политички аналитичари кажу да ће овакви догађаји пружити Трампу платформу да се поново наметне као лидер Републиканске партије, промовише своје теорије завере о новембарским изборима и намири старе рачуне, наводи се у тексту.

Пекинг послао моћно оружје Асадовим "Тигровима" и Трећој оклопној дивизији! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА