Најновије

"УБИЋЕМО СВАКОГ СРБИНА!": Украјинска јединица брутално запретила српским добровољцима на фронту - ово намеравају да им раде

Јединица са запада Украјине навела је у својој Телеграм објави да Србе неће узимати као заробљенике, већ да ће их убијати

Српски добровољци. (Фото: Принтскрин)

- Недавно је гаулајтер окупиране Запорошке области објавио да ће Срби који се боре на страни Орка добити расистичке пасоше. По свему судећи, ПМЦ „Вагнер” је на измаку меса, па су се за помоћ обратили „саборима” Србима.



Путин поново увлачи земље које нису ништа криве у рат, али када су пристале, значи да су прихватиле правила игре и да ће за то сносити пуну одговорност. А најбољи начин да зауставите прилив плаћеника јесте да их подсетите на 1999. и кажете им где им је место.

Дошли су у Украјину да нас убију, тако да не заслужују милост, а сваки Србин који се бори на страни Оркова биће убијен. Нико неће да зароби плаћенике, ми ћемо убити сваког Србина који је подржавао терористичку државу. Срби који подржавају окупаторе, остајући код куће, можда и не размишљају о безбедности.

Специјалне службе Државне безбедности и Службе безбедности не спавају. Сваки непријатељ Украјине биће пронађен и уништен, у Украјини, у Русији, па чак и у Србији – написано је у објави.

Украјинци се убрзано евакуишу из Купјанска! Док цео свет гледа у Бахмут - Руси напредују ка кључном граду?

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА