Најновије

"БЕДНИЦИ, ШТА ТО РАДИТЕ?!" ПРИГОЖИН ПОДИВЉАО НА ВОЈСКУ! Напад дронова на Москву разбеснео шефа Вагнера!

Кремљ је након јутрошњег напада дроновима на Москву уверавао грађане како "нема претње" и да је руска противваздушна обрана "радила како треба". Међутим, многи су замерили руском министарству одбране што је допустило да рат дође у руску престоницу, а међу њима је и оснивач приватне војне групе Вагнер.

- Ви смрдљиви бедници, шта то радите? Се*оње! Носите ваше гузице из канцеларија у које сте стављени да браните ову земљу. Ви сте министарство обране, а нисте ништа направили да напредујемо. Зашто, дођавола, допуштате овим дроновима да лете у Москву - упитао је Јевгениј Пригожин. 

"Упозоравао сам, али нико не слуша"

- Шта би требали обични људи да учине кад виде да дронови ас експлозивом лете према њиховим прозорима. Као грађанин, дубоко сам огорчен што тај олош мирно седи и троши фотеље својим дебелим гузицама, које су намазане скупим кремама. И зато мислим да људи имају пуно право да поставе ова питања том олошу. Већ сам много пута упозоравао, али нико не жели да слуша. Љут сам, а то узнемирује бирократе који живе сјајним животом - нагласио је. 

Руски посланик запретио

Док је руско министарство обране потврдило да је само осам дронова било укључено у напад, локални извештаји говоре о много већем броју. Најмање један руски посланик је изјавио да би данашњи догађај могао значити додатну ескалацију сукоба.

- Москва је била изложена нападу дроновима од стране украјинске терористичке владе. Али, тактичко нуклеарно оружје неће дуго стајати покривено - поручио је руски посланик Олег Нилов новинарима.

ОГЛАСИО СЕ ПУТИН: Напали смо центар украјинске обавештајне службе

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА