Најновије

НИ ТРАГА, НИ ГЛАСА: Амерички носач авиона "мистериозно нестао"!

Нестали у акцији... (Фото: Pixabay)

Нестали у акцији... (Фото: Pixabay)

Поједини руски медији се баве темом “несталог” америчког носача авиона о којем је престало извештавање од стране америчких војних власти.

Наиме, један норвешки новинар, Арме Холм, скренуо је пажњу да откад је “Џералд Форд”, амерички носач авиона, испловио из Осла, дотадашња помпа која уобичајено прати упловљавање оваквих ратних бродова у луке широм света је утихнула у потпуности.

Махање заставама, пријеми у лукама, свечаности, итд., све је то престало, завладала је потпуна тишина, каже овај новинар.

Да ли је реч о потпуно тајним операцијама америчке морнарице, или је у питању нешто друго, остаје да се види, али ствар је на радару руских и европских медија и скренула је пажњу војних кругова обе стране, и руске и америчке, односно, НАТО земаља.

Носач авиона “Џералд Форд” је из Норвешке кренуо ка руским обалама, и ту му се губи сваки траг. Никаква саопштења о даљем кретању овог ратног брода нису дата од стране америчке морнарице и војске, што је посебно интересантно обзиром да је најављено учешће “Џералд Форда” у војним поморским вежбама “Арктички изазов”.

Погледајте ОВДЕ бруталне ударе руских дронова у Запорожју!

Извор: Правда

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА