Најновије

Александар Павић: Власт да одговори да ли тајно преговара са ЕУ да Србија постане камп за мигранте (ВИДЕО)

Aналитичар Александар Павић пореди ЕУ са мртвацом који покушава да повуче Србију у смрт са собом. Он је у новом издању емисије "Политикон" жестоко критиковао политику актуелне власти поводом Косова и Метохије, упозоравао на последице мигрантске кризе, говорио о борби коју води Трамп против "дубоке државе" и другим актуелним темама.

Aлександар Павић (Фото: Јутјуб)

Он је упозорио да ЕУ постоји либерално-сорошоидне елите које подстичу долазак миграната из Африке и са Блиског Истока.  Он је говорио о свим разликама у ЕУ по питању безбедности, санкција Русији, мигрантима и другим темама које су поделиле земље чланице.

Он је указао на предност сарадње Србије са Русијом и источним земљама и рекао да садашња политика евроатлантских интеграција мора да се прекине. 

Павић је затражио одоговр на питање да ли власт у Србији води преговоре са ЕУ да Србија постане камп за мигранте који нису добродошли у западним земљама. Он се позвао на изјаве Себастијана Курца који је више пута дао сличне изјаве у медијима.

Он је објаснио да мигранти који пролазе кроз Србију нису избеглице јер избеглице беже из земље зараћене ратом у суседну, да је реч о економским мигрантима који долазе већински из земаља у којима се чак и не води рат.

Аутор и водитељ емисије је Данило Тврдишић.

Зашто је Русима план издаје Косова зарад већих плата неразмљив сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шта значи порука “Ко потпише тог убише”.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА