Најновије

Сандра Ди Валгони (ИНТЕРВЈУ): Ако је заиста прави, онда ће за њега увек бити места!

Њено име је Сандра и ова млада, талентована и јака жена стоји иза бренда "Ди Валгони". Она је неко ко има сан и упорно га следи а успех јој тек предстоји јер толика љубав, труд и таленат не могу да прођу не запажено. У њеним креацијама уживају даме свих генерација а о томе и свему ономе што чини живот разговарали смо са Сандром.

Фото: Промо

Како је настао бренд “Ди Валгони”?
“Ди Валгони” је настао из моје велике љубави према моди и модним аксесоарима, а још веће потребе да се осамосталим и започнем неки приватан бизнис. У почетку је то више имало облик хобија, да би се током девет година труда и рада развило у прави посао.

Коју ситуацију бисте издвојили која Вас је навела да можда треба да одустанете а коју када сте били сигурни да сте на правом путу и да ћете успети?
Комплетан развојни пут самог бренда је заиста леп и здрав, не бих навела ниједну ситуацију која ме је обесхрабрила јер их заиста није било. Једино што ми пада на памет као одговор јесте то да би многи одустали након неколико месеци рада јер то првих годину-две дана није имало превеликих финансијских резултата. Имала сам среће што сам у то ушла док сам студирала и док ми је новац требао само за џепарац па ме је сваки продати артикал задовољавао.

Шта је то што Ваш бренд издваја од других?
Дефинитивно начин презентације производа, повезаност и посвећеност купцима. Поред тога, мислим да нас издваја доследност романтичном стилу и пастелним тоновима којих се држимо од самог почетка.

Поред посла Ви сте и мама и имате кућне љубимце, како успевате да ускладите све обавезе? Има ли ту места за господина "правог"?
Некада ми иде од руке а некада имам осећај да ми је потребно још неколико руку. Углавном, добра организација радног и слободног времена је нешто чему сам се временом учила. Што се тиче „господина правог“, сама реч каже...Ако је заиста прави, онда ће за њега увек бити места!

Шта очекујете од будућности, како видите себе за десет, двадесет година?
Двадесет година ми је предалеко да планирам, али за наредних десет већ имам неки план, а то је да се наш бренд прошири ван границе и да имамо ланац малопродаја.

Друштвене мреже донеле су много тога, обзиром да сте доста активни, мислите ли да и поред позитивних постоје и негативне стране и које?
Присталица сам друштвених мрежа и скоро свега што оне са собом носе. Две ствари сматрам негативним а то су лош утицај на самопоуздање и губљење времена. Сматрам да је искривљена слика реалности и физичког изгледа на друштвеним мрежама нешто што жене, нарочито младе не могу да уоче одмах, и онда себи, својим партнерима, деци и свакодневници задају превисоке критеријуме. 

Извор: Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА