Најновије

Препорука за празнике: Породични филм "Лил, Лил, крокодил" данас стиже у биоскопе!

Забава, авантура и одлична музика - најбољи породични филм за предстојеће празнике у дистрибуцији Кон филма.

Фото: Промо

Од 29. децембра домаћа биоскопска публика биће у прилици да погледа анимирано-играни хит „Лил, Лил, крокодил". Ово није обичан породични филм, јер је главном јунаку, крокодилу Лилу, глас позајмила светска музичка звезда Шон Мендез! Ако вам ово звучи примамљиво и нестрпљиви сте, филм можете погледати пре Нове године у биоскопима широм земље.

У филму „Лил, Лил, крокодил" не одушевљава нас само глас Шона Мендеза, већ су ту и позната лица попут Хавијера Бардема, Констанс Ву, Скота Мекнирија, Брета Гелмана и других. Поменути глумци одлично су се снашли у филму где су у првом плану породица Прим, забављач Хектор и чангризави комшија господин Грампс.

Харизматични забављач Хектор П. Валенти (добитник награде Оскар - Хавијер Бардем) у потрази за „необичним" елементом за своје наступе проналази маленог крокодила који пева, Лила. Међутим, сплетом околности, Хектор је приморан да отпутује и остави Лила самог у поткровљу свог стана. У међувремену, у стан се усељава трочлана породица Прим која убрзо открива свог новог подстанара. И док најмлађи члан са одушевљењем прихвата новог пријатеља који му је подршка у новој околини, његови родитељи изузетно су скептични око крокодила у кући.

Домаћа публика, поготово она најмлађа, не треба да брине, јер је филм синхронизован на српски језик, док су песме у филму остале у оригиналном извођењу Шона Мендеза. На бројним песмама из филма учествовали су поред Мендеза и аутори музике из хит филмова „The Greatest Showman" и „La La Land". На крају свега, као шлаг на торти, на режији и сценарију су учествовали Џош Гордон и Вил Спек који већ имају богато искуство у комедијама и породичним филмовима.

Услови за идеалан породични филм су испуњени - не пропустите причу о пријатељству, великом таленту и „Лилу, Лилу, крокодилу”.

Извор: Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА