Најновије

ЗЕЛЕНСКИ СКРОЗ СКРЕНУО: Хапси ко снима и до 8 година робије (ФОТО)

Кажу, биле су уверене да ће "замутити видео". Вреди додати да ће у Кијеву али и целој Украјини бити забрањене чак и сигурносне камере, Зеленски се обрачунава са стралетама које су снимиле хаос који је настао после пада бомбе.

Ина Чернечка, Дарија Семенченко, Олга Дидовец и Људмила Нужна оптужене су у случају снимања рада противважне одбране током најновијег руског напада на Кијев и налазе се у кућном притвору, изјавила је за Украјинску правду прес служба канцеларије градског тужиоца у Кијеву. Подсећамо, реч је о украјинским инфлуенсеркама које су све пренеле и на својим платформама.

Рочишта су одржана иза затворених врата. Тужилац је рекао да запис, између осталог, садржи податке о месту распоређивања састава противвазушне одбране. Адвокати су инсистирали на личној обавези девојака да се врате на суд, док су тужиоци тражили 24-часовни кућни притвор за блогерке.

Семенченко је на суду тврдила да није поделила никакав снимак рада противваздушне одбране на својим друштвеним мрежама, већ да је наставила администратору познатог украјинског Телеграм месинџера "уверена да ће замутити видео пре објављивања".

Адвокат Чернечке такође је уверио судије да инфлуенсерка није имала злу намеру. Иначе, прети им до 8 година затвора.

КЛАТНО СЕ ПОМЕРА: Украјинци добијају нуклеарку?

Извор: Србијаданас.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА