Најновије

КИЈЕВ У ПАНИЦИ! 70.000 ЧЕЧЕНА ЧЕКА ЗЕЛЕНО СВЕТЛО! Кадиров послао застрашујућу поруку! "Кад Врховни нареди..."

Чеченски лидер Рамзан Кадиров рекао је да је спреман да пошаље своје борце у пограничну Белгородску област Русије како би је заштитио од украјинских диверзаната.

- Чеченске јединице могле би да се изборе са терористима који упадају у Белгородску област. Да би се елиминисала бандитска група на руској територији без последица по цивилно становништво и инфраструктуру потребна су посебна знања и обука. Потребно је не само војно, већ и антитерористичко искуство - навео је он.

Према његовим речима, чеченски борци су прошли такву обуку.

- Они су стекли искуство током чишћења републике од бандитског подземља и у шумама и у урбаним срединама, а учествовали су и у ослобађању скоро 40 насеља у ЛНР и ДНР, укључујући и Мариупољ, у којем су се борили са знатно бројнијим противником - Каже Кадиров.

Број чеченских бораца у батаљонима и пуковима безбедносних и војних структура превазилази 70.000, а "то су три целе армије!"

- Све јединице су прошле обуку на Руском универзитету за специјалне снаге. Опремљени су најсавременијом технологијом, беспрекорним оружјем и спремни су да испуне сваку наредбу Врховног команданта у циљу заштите наше државе и наших грађана. Ово би била добра одлука. Стога смо спремни и чекамо наредбу! - написао је Кадиров на Телеграму.

КАТАСТРОФА НА ФРОНТУ: Украјинци покушај продора платили са преко 250 погинулих и 40 оклопних возила

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА