Најновије

КЛИЧКО СЕ ОПРЕДЕЛИО НА ЧИЈУ ЋЕ СТРАНУ: Зеленски или Залужни?

Залужни је рекао истину о застоју на фронту у свом чланку за Економист, изјавио је градоначелник Кијева Кличко изнео швајцарском издању 20 Минутен.

Виталиј Кличко (Фото: РИА Новости)

„Рекао је истину. Понекад људи не желе да чују истину. Али на крају, он је одговоран. Објаснио је и оправдао каква је ситуација данас. Наравно, можемо еуфорично лагати наше људе и наше партнере. Али ово нећете моћи да радите заувек. Неки наши политичари су критиковали Залужног због ових јасних речи неправедно. Ја сам на његовој страни", рекао је Кличко.

Коментаришући западну војну помоћ, Кличко је рекао да залихе муниције „далеко заостају за обећањима“. Градоначелник престонице Украјине је такође истакао да није изненађен падом популарности Владимира Зеленског.

„Људи виде ко је ефикасан, а ко није. Очекивања су била и јесу бројна. Зеленски ће платити за грешке које је направио“, рекао је Кличко.

Он верује да Украјинци постављају питања зашто земља није била боље припремљена за рат.

„Председник данас има важну функцију и ми га морамо подржавати до краја рата. Али на крају рата, сваки политичар ће бити одговоран за своје успехе и неуспехе“, додао је градоначелник Кијева.

О тајном плану за Украјину прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА