Најновије

Акциона комедија “Неприлагођени” са Пирсом Броснаном у домаћим биоскопима од 1.јула

Од редитеља филмова “Умри мушки”, “Алпиниста” и “Уклета вожња”, стиже акциона комедија “Неприлагођени” са Пирсом Броснаном у главној улози, која ће се у домаћим биоскопима наћи од 1.јула.

Фото:Промо

Ричард Пејс (Пирс Броснан) је лопов, поприлично једноставан и непосредан. Иако је поносан на чињеницу да краде само од оних који имају осигурање, јер на их на тај начин не штети директно, ипак је чинио грешке свом животу. Жена га је напустила, ћерка му се замерила, а на све то, готово увек бива ухваћен. Након бежања из затвора и јурњаве аутомобилима улицама Лос Анђелеса, Пејс запада за око Неприлагођенима – модерној верзији Робин Худ дружине. Они му нуде могућност да побегне ФБИ-у под условом да им се придружи у највећој пљачки коју је свет видео, а која ће укључити појаву терористичке организације, давно изгубљене ћерке Муслиманског братства, лажних идентитета, прања новца, експлозив, камиле... Ко су Неприлагођени, шта планирају са свим златом које украду и да ли је Пејс само мамац, или равноправни нови члан?

“Неприлагођени” је акциони филм по принципу “Италијнског посла” и  што подразумева доста акције и још више хумора. Глумачку екипу предводи Пирс Броснан, док му друштво праве легендарни Тим Рот, Ник Кенон, Хермиона Корфилд, Џејми Чанг, Мајк Анђело и други.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА