Најновије

ЈЕЗИВА МИСТЕРИЈА СМРТИ ИВАНЕ У ХАЈАТУ: Питање на које и даље немамо одговор

У мору непроверених, сумњивих и помало мистериозних информација о смрти Иване Бакић Бодрожић, чије је тело пронађено децембра 2014. године у соби београдског хотела "Хајат" нашла се и једна која ни данас нема логично објашњење, о којој чак ни они из Иваниног ближег окружења немају рационално образложење. Само неколико сати након што је Иванино тело пронађено у хотелској соби неко је улазио на њен профил на друштвеним мрежама и мењао поједине објаве.

Фото: Јутјуб

Запослена у хотелу „Хајат“ пронашла је тело Иване Бодрожић 14. децембра 2014. године у соби коју је изнајмила екипа запослена на Телевизији Пинк. Новинске странице и портале одмах су кренуле да пуне вести о овом случају, а о Ивани се најпре говорило као о елитној проституки која се предозирала. Међутим, испоставиће се касније да је реч о девојци која је неколико година била запослена на ТВ Пинк, те да је у веома блиским односима са власником те телевизије Жељком Митровићем.

На лицу места, поред Иваниних личних ствари, нађена је и кутија „пропофола“, анестетика који се користи искључиво приликом болничких захвата, а који се у слободној продаји не може купити чак ни уз рецепт. Тело је послато на обдукцију у Војно-медицинску академију у Београду, а породица је желела да још једна буде одрађена у Новом Саду.

У међувремену, интригантан случај о младој, атрактивној девојци која је пронађена мртва није престао да интересује новинаре, али и ширу јавност. Пратећи тако сваки корак породице Бодрожић али и све што би се могло довести у везу са њима, под лупом репортера нашле су и друштвене мреже ове девојке. У то време, Фејсбук је доминирао у односу на друге мреже и Ивана је, по свему судећи, на свом профилу радо делила тренутке из свог приватног живота. Између осталог, на њему се и данас могу пронаћи њене приватне фотографије, а не некима од њих је и сам Митровић.

Тако новинарима није промакло да је истог дана када је Ивана пронађена мртва, само неколико сати касније, у поподневним часовима, дошло до промена у Фејсбук статусу који је претходно објавила.

“Има једна јадна и тужна и јако ружна жена која је само имала срећу што, када је била млада, није била ружна… И на основу тога живи као паћеница у заблуди и лажима годинама… Сажаљевам је озбиљно…”, написала је Ивана 8. децембра.

Међутим, неколико сати након проналаска тела, Фејсбук статус је промењен у:

„Има један човек ког ја волим највише на свету, због којег бих све урадила. Који је једини у мом животу већ 7 година, само он постоји за мене. Због ког бих све урадила. И никад га не бих повредила. Који ме лагано убија…”, дописано је око 17 сати, што новинарима који су пратили овај случај те 2014. године није промакло.

Тада већ мистериозна прича о овој девојци добија потпуно нови контекст и мноштво сумњи које су се низале од дана када је пронађена, настављају да бујају у једном новом смеру. Редакција портала Нова успела је да дође до особа блиских овој породици, имајући у виду да је њена мајка Нада у међувремену погинула у саобраћајној несрећи.

Тада нам је потврђено да до данас није откривено ко је и због чега улазио на профил Иванине друштвене мреже и мењао статус, посебно имајући у виду да је њен мобилни телефон, који је пронађен у хотелској соби, био у полицији, као и сви трагови пронађени на лицу места осим кутије „пропофола“, коју је породица затекла неколико дана касније у соби када је дошла по њене ствари.

Према званичној верзији, Ивана Бодрожић је преминула услед веће дозе комбинације наркотика и „пропофола“. Никада није утврђено колико је сам „пропофол“ допринео смртном исходу.

Због оптужби да је Ивани продао „пропофол“, осуђен је медицински техничар Љубиша Павловић, који се теретио за „стављање у промент“ анестетика „пропофола“, од ког је преминула Ивана Бодрожић у хотелу „Хајат“ децембра 2014. године. Осуђен је на осам месеци затвора и 50.000 динара новчане казне.

Иванина мајка Нада, која се до последњег дана борила за истину о својој ћерки тражећи одговоре на бројна питања, погинула је у саобраћајној несрећи у Сиригу 2017. године, када је њен „пежо“ слетео у канал крај пута. Надином погибијом угашена је цела породица Бодрожић.

Извор: Нова

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА