Најновије

ОНИ ШТО НЕ НОСЕ МАСКУ СУ ИДИОТИ! "Када почне школа ризикујемо да нам се корона врати на велико"

Председник италијанаске регије Кампања Винћенцо Де Лука, запретио је новим строжим мерама, пише агенција АНСА.

Корона вирус (Фотo: Pixabay)

Он је запретио да ће у провинцији увести меру затварања продавница, барова и других јавних установа, уколико запослени или клијенти не буду носили заштитне маске.

"Нисам забринут већ сам суперзабринут. У септембру када почне нова школска година ризикујемо да нам се зараза коронавируса врати на велико", рекао је Де Лука на конференцији за медије.

О путовању возовима, Де Лука је рекао да све транспортне компаније треба да се угледају на железнице које заустављају воз уколико нађу путнике који не носе заштитну маску.

"Особе које не носе маску и које не поштују мере забране су нецивилизовани идиоти, морамо их извргнути јавном руглу, доводе у опасност задравље свих нас. Ако влада отвори, као што је и нормално, међурегионалне железницке везе, морамо инсистирати на одговрном понашању грађана, у противном бићемо поринуђени да уводимо оштре мере забране и ограничења", рекао је Де Лука.

Винћенцо Де Лука, председник јужне регије Кампања познат је по својим видео порукама грађанима у време карантина, а неке његове поруке су доживеле светску славу, као када је запретио да ће на матурске забаве, забрањене у време пандемије, послати карабињере са бацачима пламена.

Амерички ратни авион пробио ваздушни простор Сирије! Упутио се ка руској бази! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА