Најновије

"ОВДЕ ЈЕ КРИМИНАЛНИ ЦЕНТАР!": Бошко и Двери испред Владе Србије!

Лидер Двери Бошко Обрадовић позвао је данас надлежне државне органе да анализирају извештај Топличког центра за људска права који говори о малверзацијама у државним пословима.

Бошко Обрадовић. (Фото: Јутјуб)

„Од 100 највећих државних послова у 2019. години, који су укупне вредности три милијарде евра, чак у 71 случају појавио се само један понудјач“, рекао је Обрадовић на конференцији за новинаре испред зграде Владе Србије.

Додао је да се у 20 послова појавило два понудјача, а само у девет случајева било их је три или више – што значи да је било здраве конкуренције.

„Актуелна власт више не крије да је огрезла у криминалу и корупцији, активни привредници не конкуришу на тендерима, а и они који се усуде да се пријаве губе јер су тендери намештени тако да их може проћи само фирма која је договорена“, казао је он.

Додао је да „још већи криминал“ представља задуживање код страних кредитора, „а по правилу“ те послове добија фирма из земаља које кредитирају.

Навео је да је „епицентар криминалних кругова“ управо у згради Владе Србије, а да решење није пука смена власти, већ промена система који пљачка грађане.

Разговор између Путина и Трампа одложен! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Србин Инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА