Најновије

С*КС СКАНДАЛ, БЕГ ОД СИРОМАШТВА АЛИ И ОД РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ... Вероватно сте некада видели њене слике, а да ли знате њену животну причу? (ФОТО)

Ах Винифер Фернандез... Прави доказ да је лепота некада проклетство а не предност... Доминиканка која је само желела играти спорт који воли, живети свој живот као и сви други али...

Винифер Фернандез (Фото: Јутјуб)

Двадесетшестогидшња одбојкашица је сигурно једна од најтраженијих особа које се претражују на интеренту. Она има огроман Инстаграм и СнапЦхат налог на коме се свакога дана отвори или постује нека њена слика или чак цела галерија и то не због њене лепоте него због изгледа, али да кренемо од почетка.

Рођена је у Сантјагу у Доминикани и већ 2010. године је добила награде за најбољег примача и дизача на омладинском шампионату где је њена репрезентација заузела само четврто место! Њен професионални узлет ипак креће тек од 2013. годионе када на ФИВБ шампионату игра за репрезентацију испод 20 година, иако њена репрезентација заузима десето место, она својом игром привлачи пажњу многих клубова и коначно се сели у Азербејџан где потписује за Телеком Баку, то је био њен излаз из екстремног сиромаштва и прихватила је најуноснију понуду која је у том тренутку била на столу.

Јула 2016. године, преко ноћи Винифер осваја интернет, снимци и слике њене ''позадине'' обилазе свет брзином светлости и иако је та година можда њена најбоља у профи конкуренцији, нико више није обраћао на њену игру. 

Одмах затим, новинари и људи склони сензационализму давали су све за комадић њене приватности или неку њену обнажену слику и на први поглед то им се и остварило! Гомила профила на друштвеним мрежама је почело истог дана да шерује њене голе фотографије и фотографије из њене наводне акције да је чак и Одбојкашки савез Доминикане морао да изда саопштење! Наравно да слике нису биле њене и да профили који су шеровали те фотографије нису били њени али то није зауставило људе да их деле једни другима брзином светлости. 

Када се прашина коначно слегла, Фернандезова је опет почела да доминира теремина. 2018. године на Лиги нација била је једна од запаженијих играчица, баш због тога још више чуди њен изостанак са нових акција одбојкашке репрезентације Доминикане. Оно што причу чини још чуднијом да се око ове ситуације није оглашавала ни играчица ни савез! 

Нама остаје да пратимо даљи развој у Одбојкашком савезу Доминкине, а Ви уживајте у сликама Фернандезове, нисте једини па вас не можемо осуђивати.

Тужну причу славне Коке прочитајте ОВДЕ.

Извор: Ало
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА