Најновије

"Закуцала мечка пред братијом, одрекли се Беливука"

Нема сумње да подржавам хапшење Беливука, као и моје колеге из ССП-а. Огласили смо се одмах након хапшења и рекли да то поздрављамо. Међутим, ми инсистирамо на истини, а не на замени улога и покушаја да се од џелата направи жртва, а што ради режим Александра Вучића, јер Беливук је Вучићево чедо. Није чедо ни новинара, ни нас опозиционих политичара, како Вучић жели да покаже - навела је потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић.

Вељко Беливук. (Фото: Јутјуб)

- Опозициони политичари су све време указивали како се производе Веља Невоља и слични и како је он био добар Вучићу док му је био уз ногу и док је био његова мафија. Када је дошло до породичних чарки, онда је то удар на мафију и сви се праве блесави. Поставља се питање ко је сад овде луд. Ко је толерисао Беливуку да се возика блиндираним аутомобилим? Јелена и Мариника или неко из државних органа? Ко му је дозволио да користи МУП-ове значке. Ко је дозволио да се уклони ДНК са шина, са места где је убијен каратиста? Наравно да је неко из државних структура - истакла је Тепић у Прегледу дана на "Newsmax Adria".

Она се осврнула и на причу о "лажном атентату", иза чега такође стоји екипа Беливука.

- Београд зна ко је закопао муницију за снајпер у Јајинцима. Сећате се представе за јавност о атентату. Зашто се нико није запитао зашто нико није ухапшен због тога. Веља је тада био добар и уплашили су се да ће Веља да исприча причу о лажном атентату.

Тепић се сложила са тим да је Панчево постао Медељин у Европи, а из родног града морала је да се одсели јер нису могли да јој гарантују безбедност док је СНС на власти.

- Морала сам да се одселим пре четири године из Панчева јер су ми неки честити полицајци, професионалци, рекли да не могу да ми гарантују безбедност, ни мени, ни мојој деци док је СНС на власти, конкретно Бранко Маловић и његова екипа батинаша. Он је иначе потпредседник Извршног одбора СНС - навела је.

Потпредседница ССП још једном је додала да је хапшење Веље Невоље продукт "породичних свађа" Вучића и осталих чланова његовог тима.

- Беливук је био добар Вучићу за обрачуне и са новинарима и мопозицијом и у спорту и у нарко тржишту. Сада кад је дошло до породичних свађа између партије и братије, када је мечка закуцала на врата братије Вучић, одједном је Беливук са дружином постао шокантно откриће велике мафије, а до јуче су били породична мафија Александра Вучића - истакла је Тепић.

Руски стручњаци стижу у Србију! Више о томе ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА