Најновије

РАЗЛУПАО ОСАМ ВОЗИЛА, ЗАКУЦАО СЕ У ДУЋАН! Докле ће градска власт да угрожава животе грађана набавкама аутобуса сумњивог квалитета?! (ВИДЕО)

Вечерас око 19 часова, на окретници на углу Булевара Краља Александра и Устаничке улице догодио се удес путничког возила и аутобуса.

Карамбол (фото: Инстаграм видео принтскрин)

У саобраћајној незгоди на углу Устаничке улице и Булевара краља Александра у Београду, аутобус на линији 50 је ударио чак осам аутомобила.

Након несреће возач је седео за воланом аутобуса укочен од страха. Није се померао, био је свестан, али у шоку. Хитна помоћ га је потом одвела у болницу где су му констатоване лакше повреде.

"Дошло је до излетања аутобуса који је ударио у четири паркирана возила и четири возила која су била на коловозу", рекли су из МУП-а.

Како се незванично сазнаје, до несреће је дошло због ибертуре аутобуса, преносе "Новости".

Ибертура или ибертуража је критичан квар на дизел и турбо-дизел моторима. До ибертуре долази када у компресиони простор почне да улази знатна количина уља (узроци могу бити разни: дотрајале гумице вентила, дотрајала турбина итд.) које мотор онда почне да троши уместо дизела.

Мотор подиже обртаје до максимума и преко, а све то је праћено огромном количином дима из ауспуха и мотор није могуће угасити на кључ.

Како је срушен Трампов хотел од 39 спратова, симбол Атлантик Ситија, погледајте ОВДЕ.

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА