Најновије

ОБРИСАО ПАТОС СА ЊИМЕ: Ово је најбољи нокаутер у историји УФЦ-а! (ВИДЕО)

Много узбуђења виђено је у ноћи између суботе и недеље на "UFC Fight Night 185", на коме је публика жељно ишчекивала спектакуларну борбу између Дерика Луиса и Куртиса Блејдса.

Ово је најбољи нокаутер у историји УФЦ-а! (Фото: принтскрин)

Луис је још једном био отписан, да би управо у таквој ситуацији показао колико је опасан и колико му мало треба да пронађе ударац којим ће решити борбу.

Очекивало се да ће Блејдс ову борбу решити рвањем и није му дуго требало да први пут крене у рушење, ипак, Луис га је дочекао и погодио у главу, а управо то био је и кључан тренутак ове борбе. Блејдс је одмах почео да бива опрезнији тако да је прва рунда прошла у борби на ногама.

Меч је решен у другој рунди и то фантастичним нокаутом. Блејдс се охрабрио и још једном кренуо у рушење и ту, испоставиће се касније, направио грешку. Луис га је дочекао и погодио аперкатом, одмах га угасивши на ногама. Дошло је до још неколико удараца у партеру, па је Блејдс прописно изударан пре него што је меч прекинут.

Дерик Луис је тако дошао до 12. победе нокаутом откако је члан УФЦ-а, што је највише у историји (заједно с Витором Белфортом).

Осим тога је поновно постао релевантан кандидат за напад на титулу, али је и отворио пут за Џона Џонса, који сад у својим шампионским амбицијама неће имати "сметњу" у виду победничког низа Куртиса Бједса.

Речи „Русија“ и „руски“ забрањене за руске спортисте! Под каквом скраћеницом ће наступити прочитајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА