Најновије

РАЗМАЖЕНО БРИСЕЛСКО ДЕТЕ: Дачић о опозицији и ЕП

Председник Скупштине Србије Ивица Дачић изјавио је данас да му посланици Европског парламента који посредују у међустраначком дијалогу сигурно неће одређивати кога ће звати на разговор, док је опозицију у Србији упоредио са "размаженим дететом".

Ивица Дачић (Фото: Јутјуб)

"Имате једно размажено дете које је навикло да све добија и кад нешто не добије, оно одмах зове маму и тату, а то су европски парламентарци", рекао је Дачић за ТВ Пинк.

Дачић је, како се наводи на пинк.рс, додао да очекује да им европарламентарци "нешто наметну", у виду захтева који су састављени са опозицијом, а да они то треба да прихвате.

"Од тога нема ништа - да одмах кажем, да не губимо време", рекао је Дачић и додао да с друге стране, Европски парламент крајем марта доноси резолуцију која је "ван свих могућих оквира", а којом би да се мешају у процесе који се воде, попут "Јовањице".

Истакао је да ће и Скупштина анализирати и донети свој закључак о извештају о напретку Србије ка Европској унији известиоца Европског парламента Владимира Билчика.

"Донећемо и ми неку резолуцију. Можемо ваљда и ми да донесемо неку резолуцију о њима", навео је Дачић.

О новом војно-политичком савезу прочитајте ОВДЕ.

Извор: ФоНет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА