Најновије

ДВЕРИ: Министар Дмитровић мора да поднесе оставку!

Покрет Двери сматра да министар за бригу о породици и демографију Ратко Дмитровић треба да поднесе оставку јер је дао сагласност на Закон о родној равноправности и на измене и допуне Закона о забрани дискриминације.

Бошко Обрадовић. (Фото: Јутјуб)

Дмитровићеву оставку траже због, како пише у саопштењу, "комплетне неактивности и обесмишљавања рада овако важног министарства", односно зато што је давањем позитивног мишљења на та два закона министарство на чијем је он челу "изгубило сваки смисао постојања" и утопило се у Министарство за људска и мањинска права, пише у саопштењу.

„Давањем сагласности на два антиуставна закона (Закон о родној равноправности и Закон о изменама и допунама закона о забрани дискриминације) министарство на чијем је челу Ратко Дмитровић изгубило је сваки смисао постојања и утопило се у министарство на челу са Горданом Чомић, која је преузела да се бави и породичном законском материјом“, саопштиле су данас Двери.

Према мишељењу Двери, Србији није био потребан Закон о родној равноправности, нити увођење категорије рода, пошто већ постоји Закон о равноправности полова.

Тај покрет, такође, тврди да су два усвојена закона "противуставни, антихришћански и антипородични" и да је у питању "наметање тоталитарне идеологије рода и хомосексуализма".

Прорадио вулкан! Људи хистерично беже! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг, Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА