Најновије

АМЕРИЧКА КОМОРА ЛОБИРАЛА ВУЧИЋА! Велики бунт адвоката против судско-банкарске хоботнице!

Велики бунт адвоката против "судско-банкарске пљачке народа" одржаће се у суботу 2. октобра, са почетком у 14 часова, а место окупљања биће испред Уставног суда Србије у Београду. У питању је најновији протест чему је узрок криминално поступање судија Врховног суда који су мимо процедуре донели "допуну", а заправо измену става о кредитима банака.

Протести адвоката се настављају (фото: Правда, Промо)

Подсетимо да је адвокат Емилија Тимошенко Петровић у емисији Тема К9 на продукцији Хелмкаст изјавила да је пракса судова била уједначена, односно да су банке редовно губиле спорове, те да није било потребе за доношењем овакве одлуке.

Она је презентовала је доказе да је Америчка привредна комора извршила притисак на председника Србије Александара Вучића и председника Владе Србије Ану Брнабић како би судови почели да доносе пресуде у корист банка. Опширније погледајтеОВДЕ.

Из свега можемо закључити да је незаконито и, по свему судећи, коруптивно поступање Врховног касационог суда проузроковано неуспехом да се то учини најпре покушајем измена Закона о парничном поступку, а потом покушајем аутентичног тумачења три закона који се односе на поменуту материју.

У позиву на протест, којем се могу придружити и сви грађани којима је доста пљачке и корупције, наводи се и рута предвиђене протестне шетње, а то је: Уставни суд – Правни факултет – Народна банка Србије – Врховни касациони суд – Палата правде.

Парола и даље остаје: “Ни корак назад”.

Најава протеста (фото: Промо)

Картел се састао у једној кући у Батајници и одредио цене техничког прегледа. Према закону и одлуци Владе цена треба да је упола мања! Опширније ОВДЕ.

Извор: Правда, Н.Б.

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА