Најновије

ГОЦА ТРЖАН: Није страшно ако му је мали, партнер може да ме задовољи и на овај начин...

Певачица Гоца Тржан (47) у виша наврата је јавно причала о врелим акцијама из спаваће собе, а сада је открила шок детаље.

Гоца Тржан (Фото: Јутјуб)

Она је испричала да јој за добар интимни однос није увек потребан п**ис јер може да се задовољи и прстом, а код мушкарца јој никад није сметало ако му је полни орган мали, те и да је све до тога како се жена снађе.

- Могу да имам интимни однос са мушкарцем и када би ме само задовољавао прстом јер величина није битна ако партнер зна шта ради. Док сам била млађа, експериментисала сам, имала интимни однос на разним местима, али сам најопуштенија у спаваћој соби. Можете да доживите оргазам и када вас мушкарац додирује прстима, дакле, све је до технике. Није страшно ако му је мали, већ ако не зна како да вас доведе до лудила.

- Што се тиче помагала, нисам љубитељ, али немам ништа против да се убаце као додатна помагала. Тако увек буде занимљивије - каже Гоца.

Како је рекла, интимни однос јој је бољи како жена стари.

- Више пута сам објашњавала да с*** треба да буде лепо искуство, знате, паметно треба да се поступа, а све иде из главе. Жене, нигде не журите јер је интимни однос лепши када дођете у неке зрелије године. Мени је лично најбољи у четрдесетим - истиче Гоца за Српски телеграф.

Тржанка је потом открила да са ћерком Леном редовно прича на ову тему јер деца на време треба да се едукују и васпитају када је у питању интимни однос да се не би правиле кардиналне грешке.

- Видим да се људи и даље згражавају када неко отворено прича о овој теми без трунке устезања, али мислим да је то важна тема за друштво. Родитељи треба да причају с децом о интимнин односима, да касније не би долазило до неких ствари које су далеко теже за подношење. Пре свега мислим на абортус. Деца су у том смислу неедукована, па није ни чудо што су статистике језиве када су киретаже у питању. Са ћерком о свему отворено причам. Нас две немамо тајни једна пред другом и то је предуслов за здраво одрастање детета.

- Родитељ мора да буде и педагог. Једина ствар око које сам се расправљала са Леном су друштвене мреже. Схватила сам да је технологија произвела децу која немају никакву емоцију и емпатију, а то је страшно. Зато сматрам да је потребно да се тинејџерима ограничи време које проводе на друштвеним мрежама - истакла је Тржанова.

Голу Бритни Спирс погледајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА