Најновије

НЕМА СРАМА! КАКО ЈЕ СЕВЕРИНА ДЕЦЕНИЈАМА ПЉУВАЛА ПО СРБИМА: Била уз Туђмана, велича Олују, а заборавили смо шта је урадила 1999!

Хрватска певачица Северина већ скоро 30 година пљује по Србији и Србима, а ми јој преко свега тога прелазимо, и још јој пунимо џепове милионима! Она се обогатила у Србији, иако од почетка каријере није пропуштала ниједну прилику да понизи наш народ.

Северина (Фото: Јутјуб)

Прошле недеље је поручила да су Срби извршили геноцид у Сребреници и да за то треба да буду осуђени, а са антисрпском пропагандом почела је још давне 1993. године.

Она је тада певала на скуповима Туђманове ХДЗ, а касније се правдала да је била натерана.

- Ја сам имала 21 годину и нисам имала право да кажем "не" - покушавала је касније да се опере Северина.

Свим срцем је била уз Фрању Туђмана, носила је мајице са његовим ликом, а јавно је подржавала Албанце с Косова у борби против, како је говорила, српске окупације.

Када је 1999. године снимила албум "Ја само пјевам", на њему се нашла и песма "Додирни ми колена" групе "Зана". Хрватска певачица је тада све шокирала објашњењем зашто се определила баш за ту нумеру.

- То није песма београдске групе "Зана", него албанске ауторке Зане Нимани. Снимила сам је у знак подршке албанском народу у борби за ослобођење Косова од српске окупације - рекла је тада Северина.

Нема срама

Сви ови антисрпски испади су се брзо заборавили, па је Вучковићева изградила велику каријеру у Србији, пунила је концертне хале и градске тргове, а узимала је огромне хонораре на великим манифестацијама широм наше земље.

У исто време, планирала је 2009. године да запева на прослави 14. годишњице "Олује" у Книну!

Концерт је био заказан, Севе је била спремна да слави злочин над Србима, али тамошње власти су јој отказале наступ јер, како су навели, "седи на две столице". Хтела је, наиме, тог августа да пева на прослави "Олује", а само три месеца касније да прави концерт у Београду!?!

- Јадранка Косор ме је позвала да певам у Книну за "Олују". По граду су већ имали плакате, а онда је из државног врха дошло обавештење да је концерт отказан. Када су људи питали зашто је отказан, Влада је одговорила "зато што Северина има концерт у Београду за три месеца"... Видите како неко може лако да вам откаже концерт само зато што је на власти. Осетила сам се потпуно немоћно - кукала је тада Северина.

Ударила и на патријарха

Певачица је изјавила и да жели да глуми Дуњу, жену Анте Готовине, у филму који хрватског злочинца представља као хероја. Истовремено, српског генерала Ратка Младића упоредила је са Хитлером!?! Да њеном срамном понашању нема краја, показала је и недавно када је узнемиравала српског партријарха Порфирија јер је он наводно пријатељ са њеним бившим вереником Миланом Поповићем.

"Попе, попе, дружиш се са кримосима", писала је Севе патријарху.

Након што је јавност сазнала да га је прогањала и захтевала извињење, Севе је изјавила: "Нека се он радије покаје за своје грехе и помоли за спас своје душе. Требаће му!"

Након Северининог испада када је све Србе оптужила за геноцид, Србија је коначно прогледала! 

Шта је све Северина урадила против нас

-1993. певала за ХДЗ, а медији су писали и да је носила мајицу са ликом Фрање Туђмана

-1999. снимила песму "у знак подршке албанском народу у борби за ослобођење Косова од српске окупације"

-2006. године се нудила да глуми у филму који хрватског злочинца Анте Готовину представља као хероја

-2009. хтела да пева на прослави злочиначке акције "Олуја" у Книну

-2021. (март) српског генерала Ратка Младића назвала Хитлером

-2021. (септембар) вређала патријарха Српске православне цркве Порфирија

-2021. (октобар) оптужила Србе да су геноцидан народ.

Ким Кардашијан је мртва већ пет година?! Испливао снимак, породица крије мрачну тајну. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА