Најновије

АМЕРИКА УМИРЕ ИЗНУТРА! Трамп упозорио народ на велику опасност, најезда се може зауставити само на један начин!

Бивши амерички председник Доналд Трамп упозорио је да се САД "трују" најездом имиграната који долазе у земљу, па је позвао на наставак прављења зида дуж границе, чије је грађење зауставио председник ДЖозеф Бајден када је у јануару ступио на дужност.

Доналд Трамп. (Фото: Јутјуб)

- Наша држава се трује тако што милиони људи илегално прелазе нашу границу, а у многим случајевима нису ни испитани, ни заустављени. Многи су криминалци из испражњених затвора других земаља, већина њих су опасни - навео је Трамп у саопштењу, пренео је "Њујорк пост".

Он је додао да Сједињене државе "умиру изнутра" и да нико ништа не ради да заустави то.

- Прва ствар коју би требало урадити, а треба је урадити брзо, јесте да се заврши изградња зида. Договор се мора постићи са Мексиком, који служи као баријера дугачка 3.500 километара, а не као лансирна платформа одакле илегалци долазе - сматра Трамп.

Уз окончање изградње зида, Бајден је прекинуо Трампову имиграциону политику, након чега је дошло до повећања у броју имиграната који су дошли у САД из Мексика и из Централне и Јужне Америке. Америчка царина и пограничка служба привела је рекордних 1,7 милиона миграната без докумената у претходних 12 месеци, навели су званичници.

Трамп је изразио забринутост због авганистанских савезника који се транспортују у САД, након што се Бајденова администрација 31. августа повукла из Авганистана.

- Колико глупа је постала наша држава...Тужно је гледати ово, пре 10 месеци нисмо имали ниједан од ових проблема, нити проблеме са економијом, инфлацијом, ценама горива које су отишле у небеса и још много тога - навео је Трамп.

Чувени турски дронови “Бајрактар ТБ2” повучени из Сирије – Постали бескорисни јер су им Руси прочитали кодове! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА