Најновије

СКАНДАЛОЗНА ИЗЈАВА ДАЛИЛЕ ЗАПАЛИЛА МРЕЖЕ: Сад вара мужа, а некад говорила овако (ВИДЕО)

Далила Драгојевић, некада Далила Морено некада Мујић, данима шокира јавност јавном преваром и остављањем супруга пред камерама ријалитија “Задруга”.

Далила (Фото: Јутјуб)

Иако се у почетку говорило да је све само игра зарад популарности јер су Далила и Дејан увек о свом браку говорили као о безусловној љубави коју нико не може покварити, показало се да је у питању сурова реалност.

Филип Цар завео је Далилу толико да су се већ, како се сумња, препустили акцији испод покривача иако је њен још увек законит супруг Дејан само пар метара од њих. Међутим, ово није Далилин први јавни скандал, преноси Мондо.

Док је учествовала у ријалитија “Парови” била је у љубави са Младеном Вулетићем за ког се увек говорило да је “жесток момак”, долазило је до разних сукоба. Њихове жучне свађе завршавале су се и ударцима, али оно што Србија никад неће заборавити јесте Далилина изјава о мушкарцима који туку своје жене.

У разговору са тадашњим партнером, Далила је изјавила да је нормално да мушкарац туче жене, због чега је јавност занемела и нико није могао да верује да је управо једна жена тако нешто рекла.

“Ти да живиш са неким, родиш дете и да ту жену никад не удариш. То ми не може рећи ни један прави мушкарац да своју жену никад није ударио због нечега. Никад се то није десило. Само п*чке могу рећи: “Никад ја своју жену никад ударио”, ма ајде не с*ри”, рекла је Далила тада и изазвала бес целе женске популације.

Погледајте сцену о којој је брујала Србија:

Доказ да су Далила и Цар имали секс погледајте ОВДЕ.

Извор: Курир
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА