Најновије

НЕ ПОДНОСИМ ДА СЕ СРБИМА НАБИЈА НА НОС ДА СУ ГЕНОЦИДНИ! То сад део Бошњака ради Србима

Хрватски председник Зоран Милановић је у Валпову поново данас говорио о Сребреници и констатовао да шта год да каже у доброј намери увек има оних, како је рекао, "сврака које само креште, као што је председник Бошњачког национог већа у Хрватској, а који, каже, ћути о члану Председништва БиХ "удбашу из Зенице који је доводио муџахедине у БиХ и који говори да је Хрватска организовала злочиначки подухват у БиХ"

Милановић (Фото: Јутујуб)

- И онда тај члан Председништва (Џаферовић) дође у Хрватску и очекује слатко од вишања и да га пољубим у оба образа. Ја о овоме нисам говорио док нисам видео да постоје људи који праве профит. Не видим неке људе да долазе на места погибије другог народа. Главни град Хрватске је Загреб, није Сарајево - рекао је Милановић.
Упитао је где су били ти Бошњаци из Већа Бошњака у Хрватској кад се то говорило у Сарајеву.

- Нисам ни знао да ти људи постоје, а било би добро да сам их упознао - навео је Милановић и додао:

- Ја улазим и у правно и морално тумачење јер не подносим да се сваких 10 или 50 година неком народу набија комплекс да је геноцидан. То су радили неки Хрватима, неки још увек раде, за један грозан злочин који је трајао годинама. То сад део Бошњака ради Србима, сутра ћемо се ваљда ми нечега сетити. То ми смета.

Додао је да о томе није говорио док није видео да постоје људи који од тога праве профит и лицитирају, те поново критиковао лидера СДС С и Српског националног већа Милорада Пуповца.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА