Најновије

КАДИРОВ ПРЕШАО ИГРИЦУ: Снимио савршен скеч који ће се највероватније једног дана и обистинити (ВИДЕО)

Чеченски лидер Рамзан Кадиров је велики обожавалац друштвених мрежа преко којих је свакодневно у контакту са својим пратиоцима. На свом каналу на Телеграму постави и по неколико снимака дневно и десетине коментара о специјалној операцији у Украјини.

Фото: РИА

Такође обожава и монтаже, па је пре неких два месеца поставио снимак, наравно монтиран, на коме тобоже вози заробљенике пука Азов у затвор. Усталасала се васколика јавност посебно у Србији, јер су једни видели чега није било. Једни су говорили да он вози лично заробљенике, други галамили да је лажна вест и тражили исправке, а из авиона се видело да је монтажа.

На новом снимку који је поставио види се престоница Украјине Кијев. Неколико панорама града по цичој зими, а онда се појављује украјински председник Владимир Зеленски у препознатљивој зеленој мајци са украјинским грбом.

Наравно, није прави Зеленски, него његов поприлично реални двојник. Наиме ради се о двојици руских шаљивџија Вовану и Лекусу уз чији помоћ је Кадиров режирао овај снимак.

 

 

“У вези са потискивањем украјинских снага у Луганску и потпуним ослобађањем од бандеровских освајача, Зеленски је потписао акт о безусловној предаји. Први постављамо снимак потписа из његовог кабинета. Ова прича није могла да се реализује без помоћи шаљивџија Вована и Лекуса”, написао је Кадиров на Телеграму.

Елем, на снимку се види плачљиви двојник Зеленског који потписује акт о безусловној капитулацији док га за раме руком држи лично Кадиров и с времена на време му стеже раме. Док плачљиви довојник Зеленског, који је поприлично личи на правог потписује акт о капитулацији који на крају зачињава слово Z симбол специјалне операције у Украјини.

Иначе, Кадиров често позива Зеленског на предају оружја, да заустави рат и призна пораз. Снимак је дошао у тренутку када је један од његових команданата из битке за Лисичанск постао после Путиновог указа Херој Русије.

О томе како Кијев тврди да је одбрана агломерације Лисичанск-Северодоњецк успешна војна операција прочитајте ОВДЕ.

Извор: Srbija Danas

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА