Најновије

СРБИЈА ПОЧИЊЕ ДА ВРИ! Предраг Белић: 5.Октобар ће бити дечија игра за оно што чека Вучића! (ВИДЕО)

Предраг Белић бивши високи функционер СНС, у свом најновијем интервјуу описао бес и панику гласача Напредњака након Вучићевих изјава да је уцнењен од земаља квинте поводом Косова.

Фото: Јутјуб

Белић тврди да је сада свима јасно да је Вучић доведен са циљем да се потпише признање Косова и да је куповао време издајом једног по једног Српског ентитета и институције у задњих 10 год.

Ту Белић поставља и хипотетичко питање - али зашта је то Вучић куповао време?

Гост затим цитира Вучићево обећање у коме он тврди да неће потписати признање Косова и тврди да ће Вучић испунити обећање - "Неће он потписати издају него Брнабићка, наравно уз његов благослов ".

Г.дин Белић затим отворено позива на општи бунт и отпор, градјанску непослушност и бескомпромисан активизам против ове власти и јавно предлаже Вучићу - "Нас трећепозивце треба прво да позове у рат против Шиптара, а не да кука около како како не жели да нам деца гину, јер му је то једини алиби за издају".

Погледајте обавезно ново искрено сведочење Белића о још многим криминалним инсајдерским аферама Вучића и његовог брата на јутјуб каналу "X33".

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА