Најновије

МИ СМО ВОЈСКА АНДРЕЈЕВА: Под чијом су команди СНС батинаши са чекићима и моткама

Током инцидента у Шапцу када је конвој СНС батинаша на чијем челу је био багер покушао да пробије блокаду демонстраната коришћене су мотке и чекићи за обрачун са демонстрантима. Група је пред барикаду дошла, по тврдњи појединих медија, у службеним државним и општинским возилима.

Војска Андрејева (Фото: Јутјуб)

Неки од демонстраната су грађаним који су покушали да их смире и уразуме да сечекју још пар минута док протест прође уз псовке и претње говорили “Ми смо војска Андрејева”. Демонстранти верују да су нападачи мислили на Андреја Вучића, брата председника СНС и Србије Александра Вучића.

Иако нема званичну функциону у СНС, многи Андреја Вучића оптужују да је задужен за прљаве послове у СНС као и да лично њему одговарају “кординатори” којима је СНС поделио Србију на управљање и који се у њиховој криминалној структури налазе испред председника општина, градоначелника и председника општинских одбора СНС. 

О батинашким екипама СНС већ се доста говорило у јавности наручито током изборних кампања где су се по крвилочности и екстрамизму у обрачуну са неистомишљеницима наручито истакле панчевачка екипа, као и групе из Београда које предводе људи из криминалног света. Шапчани до сада нису долазили до изражаја, али нису пропсутили ову прилику да се докажу свом Шефу.

Не треба да заборавимо да је и клан Вељка Беливука активно учествовао у камапња СНС. 

Били под командом Андреја Вучића или неког другог функционера СНС, јасно је да имају заштиту полиције која се повукла непосредно пре напада. Да уживијау заштиту Вучића, млађег или старијег, показује и то да нико од нападача није ухапшен већ су отишли у Београд и седели на скупу СНС. 

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА