Најновије

OРГАНИЗАТОРИ БЛОКАДА ПРОЗВАЛИ ВУЧИЋА: У суботу дођи на Газелу!

Нека дође у суботу на Газелу и нека понесе фотоапарат, ако не зна да користи мобилни. Нек поведе фотографа да ме слика. Ја ћу бити на Газели и мирно ћу да станем својим колима и да зауставим саобраћај. Нећу никог да малтретирам и бијем. као што су они тукли нас. Позивам све грађане који су узнемирени зато што су он и његови робови немерачили да отимају нашу дедовину - каже Александар Јовановић Ћута, активиста Еколошког покрета у поруци председнику Србије Александру Вучићу.

Александар Јовановић Ћута (Фото: Јутјуб)

Вучић је данас обраћајући се медијима рекао да ће у суботу, за када је најављена нова блокада путева, да шета Србијом.

- Мора да ме науче да снимам мобилним телефоном. Шетаћу по Србији да их сликам и да видим ко су људи који малтретурају грађане и да питам што их малтретирају. Има да се појавим на бар пет тачака - најавио је Вучић.

Александар Јовановић Ћута га позива да дође на место где ће он бити.

- Има рок до петка да повуче Закон о експропријацији и закон о референдуму који је потписао а не зна да га је потписао. Србија неће мирно гледати то, него ће мирно изаћи и блокирати све путеве док се не испуне наши захтеви - навео је Јовановић за Данас.

Он пита Вучића да ли је потписао закон о референдуму или није.

- Јеси ли ти уопште Александар Вучић? Да ли Александар Вучић има двојника. Убеђен сам да да. Једног који каже да је потписао закон и други који каже да није - пита се Јовановић.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА