Најновије

КЛИЧКО СЕ ШЛИХТА АЛБАНЦИМА ПА ПЉУЈЕ СРБЕ: Срамна изјава градоначелника Кијева!

Градоначеник Кијева Виталиј Кличко у Давосу је, у разговору за швајцарски лист "Ле Кантон 27", захвалио Албанцима и тзв. Косову на војној подршци.

Фото: Јутјуб

Кличко је захвалио и на солидарности са украјинским народом, поручивши да "се Украјинци боре против руског окупатора, као Албанци некада против српског окупатора".

"Веома ми је драго што сам први пут срео једног албанског новинара, што је добра прилика да пренесем поруку вама, албанском народу на Балкану. Чули смо и читали да сте и ви Албанци, као и ми Украјинци, људи мира, слободољубиви, али и борци који воле потребу, коју нам неко намеће. Данас се боримо против руског режима који покушава да окупира Украјину, као ви који сте некада били окупирани од Србије", рекао је Кличко за швајцарски лист.

Градоначелник Кијева, уједно и бивши светски шампион у боксу захвалио је Косову и Албанцима на солидарности са Украјином како у војном аспекту тако и на хуманитарној помоћи.

"Верујем да ћемо ми у Украјини, поред Бога, вратити ову подршку нашој земљи, нашем народу. Хвала Косову, хвала Албанцима. Као што сте ви ослобођени од Србије, бићемо ослобођени и ми од Русије", рекао је Кличко.

Извор: Косово онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА