Најновије

СКАНДАЛ: Јована Јеремић напала Србе с Косова (ВИДЕО)

Пинкова "звезда" Јована Јеремић важи за "скандал мајстора", односно водитељку која се зарад гледаности не либи да у емисију доводи људе упитног кредибилитета. Она је шокирала јавност најновијом изјавом која кружи друштвеним мрежама, а у којој је напала Србе са Косова и Метохије, односно говорила о њима у веома негативном контексту.

Јована Јеремић (Фото: Јутјуб)

-  Ја познајем неке од њих. Ово уопште није популарно што ћу сада да кажем, али баш ме брига, истина је. Ја немам проблем да кажем истину на Пинку. Продали су земљу, дошли су у Београд и онда глуме у Београду да су јадни, да им треба помоћ. Неки од њих који су први своју земљу ставили на добош - истакла је Пинкова водитељка и додала:

- То говорим зато што никога не треба жалити, треба бити објективан према целој ситуацији. Ја то не волим, ја сам то имала и на факултету, кад кажу: "јао, он је дошао са Косова, он ово, он оно...", сви га жале, а он боже сачувај, гази преко свих само да оствари свој циљ. Знам да није популарно ово што говорим, али ово је сурова истина коју сам чак и ја имала прилике да доживим.

Ово је само још један у низу доказа да они који су у милости власти могу да говоре шта год хоће, без икаквих последица. Да је неко из независних медија на овај начин увредио Србе са Косова, одмах би био окарактерисан као издајник, страни плаћеник и слично, пише портал Директно.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА