Најновије

Брнабић: Тадићу је било лакше да преговара, нису могли да му запрете повлачењем инвестиција - није их било!

Премијерка Србије Ана Брнабић одговорила је на Твитеру некадашњем председнику наше државе Борису Тадићу на изјаве да је председник Александар Вучић урадио горе ствари него он за време своје владавине

- Ипак, да се разумемо, Тадићу јесте било лакше да преговара - нису могли да запрете повлачењем инвестиција (није их ни било), ни затварањем радних места (Тадић и екипа сами угасили преко 400.000 радних места), ни европским интеграцијама (јер су почеле тек 2014) - написала је премијерка и додала:

- Нису могли ни тиме да ће Приштина прогласити независност, јер то је знао - па је послао Борка да замоли Американце да помере проглашење за после избора. Прича се да је, поред молбе да се само мало помери проглашење независности (да прођу избори)... Тадић замолио да му не забрањују да настави да се извињава Хрватској због етничког чишћења Срба и да су му рекли - ако ћутиш на проглашење независности Косова (а за које смо тајминг ускладили са тобом), ми ћемо ти дозволити да наставиш да се извињаваш Хрватској. Тако и би – написала је Брнабић.

Руска војска објавила комплетан снимак суровог двобоја руског и украјинског тенка (ВИДЕО)

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА