Најновије

НИКАД БАХАТИЈА ВЛАСТ: Поклонили су читаву земљу, све је уништено! (ВИДЕО)

Ова власт је поклонила читаву земљу, а сада поклања нашу децу. Где год погледате све је уништено. На археолошком налазишту Винча је брдо ђубрета високо 150 метара, то је више од највише куле у Београду на води, рекао је др Борислав Антонијевић, гинеколог акушер и представник Удружења лекара и родитеља за науку и етику, приликом гостовања у емисији Конфликт, на јутјуб каналу Прави одговор.

Борислав Антонијевић. (Фото: Јутјуб)

Према речима доктора, поменуто удружење је настало као идеја да се на неки начин јавност одупре притиску присилне имунизације, али и суочи са многим другим етичким питањима која се односе на праве вредности, права, традицију и очување националног идентитета.

- Жалосно је што нас нема довољно у медијима како би се ширила истина, јер сматрам да је најсветија дужност новинара да износи истину и информише јавност на прави начин – навео је др Антонијевић.

Доктор је смело, упркос прозападној агенди којом се врши притисак на грађане Србије, јавно демантовао речи његовог колеге Зорана Радовановића, “да уранијум (који је изручен 1999. године) није узроковао епидемију канцера”, препоручивши њему и њему сличнима да “слободно позову своје најмилије уз кутију уранијума на вечеру и у истој заједно уживају”.

Са доктором, као компетентним саговорником за ту тему, дотакли смо се и репродуктивног материјала који се, нечијом одлуком, увози из иностранства, где је он констатовао да је наш генетски материјал знатно квалитетнији, али да његова употреба у сврху зачећа законом није регулисана, како наводи, зато што то некоме не одговара.

Такође, у низу апсурда нашег законодавства и сумњивих одлука Владе, др Антонијевић је поменуо и продају наше деце преко седам агенција са којима Србија има уговор за усвајање у иностранству.

Када и како смо постали друштво које пристаје на све, колико смо још спремни тога да трпимо, да ли је епидемија индивидуализма која нас је захватила “увезена” са Запада, о свему овоме и још много забрињавајућих тема које се тичу сваког појединца, погледајте у видеу.

Украјинске снаге претрпеле велике губитке у неуспешном контранападу

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА