Најновије

ЖЕНА - КРАЉИЦА! СКОРО ГОЛА ЧИСТИ СНЕГ: Изашла у купаћем, узела лопату и направила пртину, али то није све (ВИДЕО)

Док већина људи не може ни да замисли да на овој хладноћи убундана изађе напоље, храбра дама је показала да има топло срце.Зимске чаролије су увелико почеле на северној земљиној хемисфери, па је тако данас пао снег и у Србији. Како је викенд већина људи из свог топлог дома посматра шта се збива у окружењу. И у свету се "слави снежни" покривач и то на различите начине. Једна жена са руског говорног подручја је решила да очисти снег испред своје куће готово гола.

Мушкарац који је у овој "леденој причи" само посматрач или навијач, забележио је видео, који показује како жена у купаћем костиму узима лопату у руке и креће да чисти снег. Као да то није довољно на овој хладноћи, она се онда баца и смет као да плива. Па, ни ту није крај. Жена је очигледно била предмет свој или туђег изазова јер је након свега узела две кофе воде и полила се.

Ludi Rusi!

Posted by Zorica Marković on Sunday, 12 December 2021

Док већина људи не може ни да замисли да на овој хладноћи убундана изађе напоље, храбра дама је показала да има топло срце. Снег јој очихгледно ништа не може.

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА