Најновије

Дугоочекивани наставак саге о Ханибалу Лектеру у продаји: Откријте порекло Ханибаловог зла

Вулкан издаваштво је спремило изненађење за све поштоваоце Томаса Хариса и његове саге о Ханибалу Лектеру. Роман Ханибал, рађање зла смештен је у прошлост, доба Ханибаловог детињства, и доноси причу о пореклу његовог зла. Књига је објављена 2006. године и распродата у више од милион и по примерака. Као и сви претходни наставци, роман Ханибал, рађање зла адаптиран је у филмску причу 2007. године, која је на домаћем тржишту доступна под називом Уздизање Ханибала.

Источним фронтом лутају стрвинари у људском обличју, дивље хијене рата. Мали дечак, с ланцем око врата, стоји у снегу, пред тенковима у налету, док танад разбацује снег око њега. Чини се да је потпуно сам, али њега увек прате демони, јер он је Ханибал Лектер. Предели његовог ума необичнији су од разорене и спаљене шуме и атмосфере крваве измаглице.

У совјетском сиротишту, Ханибала проналази ујак, познати сликар, и одводи га у Француску да живи с њим и његовом супругом, прелепом Мурасаки. Леди Мурасаки помаже Ханибалу да се излечи. Уз њену помоћ, он цвета и постаје најмлађа особа икада примљена у медицинску школу. Али демони се шуњају одајама памћења овог бриљантног сирочета, изједају га фрагментима грозне прошлости. Кад би могао да им се супротстави у свом срцу и уму, могао би да их пронађе у обличју људи од крви и меса, да их улови и обезбеди какав-такав мир.

Демоне није лако победити. Током његовог младог живота, они га посећују и муче. Када одрасте, он посећује њих, а у магли трауматског сећања открива да поседује дарове какве ретко ко има.

Роман Ханибал, рађање зла доступан је путем сајта vulkani.rs као и у свим књижарама Вулкан.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА