Најновије

„Нека друга ја“: Напет и узбудљив трилер

Вулкан издаваштво представља дебитантски трилер Кетрин Фокнер, истраживачке новинарке магазина Тајмс, која је своје богато искуство и таленат одлучила да преточи у књижевно дело. Нека друга ја је напет и узбудљив роман, који говори о тежњи сваке жене да се оствари у улози мајке, компликованим међуљудским односима и тајнама које прете да сваког трена изађу на видело.

Фото: Вулкан

Хелен има савршен живот: згодног мужа, дивну вилу у викторијанском стилу и дугоочекивану бебу на путу. Али једног дана све се мења. На првом часу за будуће маме, чекајући мужа, његовог брата и прелепу јетрву Серену, која је такође трудна, Хелен упознаје Рејчел, дрску и причљиву жену која се никако не уклапа у Хеленин идилични свет. Она пије и пуши, намерава да сама одгаја дете и упорна је у намери да се спријатељи са Хелен. Упркос свим разликама, помало усамљена, Хелен прихвата Рејчел у свој живот – она је засмејава, улива јој самопоуздање и скреће мисли са брига и страхова.

Међутим, Рејчелино слободно понашање с временом постаје забрињавајуће. Она инсистира на томе да што ближе упозна Хелен, њене пријатеље и породицу. Штавише, жели да зна све о њима. Баш сваку, и најмању тајну. Читаоцу убрзо постаје јасно да је Рејчел у Хеленин живот ушла с разлогом, и да је наизглед савршена породица умешана у мрачне догађаје из прошлости.

„Напета прича о тајнама које не умиру. Тензија расте док јуримо према шокантном расплету!“ – Тајмс

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА