Најновије

ИКОДИНОВИЋ: Вучић није дао да Маја Огњеновић носи заставу на отварању (ФОТО)

Наш прослављени ватерполо ас Данило Икодиновић још једном је дигао глас и поставио питање због чега Маја Огњеновић, капитен наших одбојкашица, којој ће бити ово четврте Олимпијске игре, не носи заставу Србије на отварању. Као "заслужног" за то именовао је и председника Србије Александра Вучића, истакавши да је "умешан у избор спористе који ће да носи заставу".

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

- Четири ОИ - Пекинг 2008, Лондон 2012, Рио де Жанеиро 2016. и Токио 2021. Таман да ниједну медаљу није освојила никад, морали сте да јој укажете част да носи заставу на овим Олимпијским играма - написао је Данило Икодиновић на Инстаграму, а онда наставио:

- Срам било председника Србије Александра Вучића који је, сигуран сам, умешан у избор ко ће да носи заставу, јер се он у све меша. Срам било Одбојкашки савез, који је ћутао и прстом није мрднуо за спортисткињу која је у три најбоље и најстрофејније спортискиње икада у Србији, а њихов члан је више од две деценије - нагласио је наш прослављени ас.

Како је навео, ово је још један показатељ да је систем вредности поремећен.

- Вредности у Србији су одавно поремећене, али ово што се дешава последњих десет година је превазишло све границе. Устанимо људи и повратимо достојанство које је некада српски народ имао! - закључио је Данило Икодиновић.

На крају, напоменимо да ће сутра Олимпијске игре званично бити отворене (церемонија је у 13 сати), а да ће засатаву Србије носити ватерполиста Филип Филиповић и кошаркашица Соња Васић.

Која земља има највише освојених медаља у кик боксу, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Директно.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА