Најновије

МИЛО СЕ ВРАЋА?! ДФ ЗАБРИНУО СРБЕ У ЦРНОЈ ГОРИ! Нико из парламентарне већине не сме правити дилове са ДПС!

Након састанка у згради Скупштине Црне Горе, на коме су учествовали представници свих партија парламентарне већине, један од лидера Демократског фронта (ДФ) Андрија Мандић каже да до петка очекује одговор свих представника парламентарне већине, преноси Портал Адриа.

ДФ (Фото: Јутјуб)

Мандић је за ТВ Адриа истакао да нико из парламентарне већине не сме правити било какве договоре или дилове са Демократском партијом социјалиста.

- Нама треба поштен договор, треба нам ресетовање односа у парламентарној већини и због тога смо рекли - ако смо два месеца потрошили на један погрешан пројекат који се звао реконструкција Владе, ми не желимо за нас да тражимо два месеца. Довољно нам је месец дана. Потрошићемо дакле четири дана чекајући те одговоре, а након тога имамо 26 дана да усагласимо све што је важно - додао је он.

Казао је да ће позвати аутентичне представнике националних мањина да буду дио те будуће парламентарне већине, као и оне странке које можда проналазе интерес да буде дио парламентарне већине.

- Али једино кога нећемо позвати и ко нам је неприхватљив то је Демократска партија социјалиста (ДПС) - категоричан је Мандић.

Њихов циљ је, како је рекао, да исправе политички аматеризам који већ годину испољавају премијер Здравко Кривокапић и његова Влада, а који је донео лоше резултате.

- Не желимо никога да провоцирамо, поготово да га провоцирамо тако што ћемо га завлачити у неке рукавце и на странпутице, а желећи да остваримо неки политички циљ, који би одговарао само политичкој организацији којој ја припадам - рекао је Мандић, закључујући да ће се, када у петак добију одговоре, приступити конкретним предлозима о томе како би требало да изгледа нова влада, који је њен програм, као и састав.

Како је доктор Антонијевић запушио уста свим поборницима вакцинације погледајте ОВДЕ.

Извор: Информер

 

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА