Најновије

СКАНДАЛ! РАЗВАЉЕН ОД АЛКОХОЛА ВОДИО ДНЕВНИК! Придржавао се за сто како не би пао, тромо брбљао - драстично кажњен

Роман Рафрајдер суспендован је након што је синоћ водио дневник.

Водитељ аустријског јавног сервиса ОРФ Роман Рафрајдер суспендован је након што је синоћ водио дневник у пијаном стању. Видљиво је било да је познати водитељ пијан, по успореном говору, али и држању за сто како не би пао.

"Желим вам лепо вече из студија - уз кратке дневне вести", почео је Рафреидер прилично тромо - није ни чудо што су се многи питали да ли је пијан.
ОРФ је потврдио да је Рафрајдер водио дневник "ЗиБ флеш" у 21.52 на првом програму под дејством алкохола, и додао да ће Рафрајдер напустити ту медијску кућу.

"ОРФ жали због овог догађаја. Рафрајдер је суспендован, а одељење за запослене анализира тај случај и разматра даље последице. Рафрајдер се извинио интерно за овај догађај и навео да су узрок лични разлози", саопштио је јавни сервис.

Рафрајдеру је мајка, пред дневник, јавила да му је отац на интензивној нези, због чега је попио превише алкохола. У ОРФ се води дискусија како је уопште Рафрајдер у таквом стању пуштен да уђе у студио.

Иначе дневник са пијаним Рафрајдером је само на кратко био "окачен" у онлајн видеотеци ОРФ-а, одакле је повучен, али је остао "забележен" на друштвеним мрежама. Он је требало да води и следећи дневник у 23 часова, али је управа јавног сервиса реаговала и то спречила, те је дневник са више од получасовног померања емитован, и то уз другог водитеља, кога су морали да довезу у студио.

Рафрајдер већ једном, пре три године, био "удаљен" са ОРФ-а, након што је био суочен са оптужбама за злостављање бивше девојке.

Извор:Mondo.rs
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА