Најновије

ЧЕЛИЧНА, А ЛОМЉИВА: Шта све знамо о Дијани Хркаловић

Писање о лику и делу Дијане Хркаловић далеко је једноставније након интервјуа у којем је, поред баража оптужби на рачун Небојше Стефановића, открила и бројне, до тада непознате детаље о себи.

Фото: Јутјуб

Тако смо сазнали да је ова докторка психологије велики навијач Партизана која се са сетом присећа времена када су трибину водили Кића Марковић, Ђорђе Прелић и Кими Радисављевић. Прва двојица су узгред робијала због убиства Бриса Татона, чиме је и направљен вакуум који су попунили Александар Станковић и Вељко Беливук.

Упитана о односу са споменутим двојцем рекла је да их никада није лично упознала, да Беливука презире, а да о убијеном Станковићу није имала никакво мишљење. Овакав опис у сукобу је са деловима транскрипта разговора официра Жандармерије Ненада Вучковића и Вељка Беливука из ког се да закључити да су њихови односи били знатно приснији него што је Дијана вољна да призна. О том транскрипту, међутим, није била питана.

Иако је раније била суочена са кривичним пријавама, са најозбиљнијом се тренутно суочава. Она је оптужена за трговину утицајем јер је спречавала полицију да извештај о вештачењу Беливукових телефона (са споменутим транскриптом) достави тужилаштву. Са својим браниоцем Владимиром Ђукановићем склопила је веома једноставну и предвидиву тактику – за све оптужбе окривила је Небојшу Стефановића.

У интервјуу је открила и да воли да путује у Израел, а Стефановић је у свом одговору на њен интервју додао и да ју је један такав пут коштао посла у МУП-у. Наиме, како је Стефановић рекао, на једном од тих путовања придружио јој се један вођа навијача Партизана са Карабурме, члан кавачког клана.

 Пре свега овога Хркаловић је жарила и палила у криминалистичкој полицији. Била је дефакто начелник УКП-а, а није се либила да се, грубо прекорачујући своје формалне надлежности, и сама укључи у истраге. Уосталом, како је сама рекла, она је у души оперативац, иако је у МУП довучена из БИА, где је била мање од две године. Овом метеорском успеху има да захвали чињеници да је члан СНС-а, али и самом председнику Вучићу, у кога „гледа као у сунце“.

У интервјуу смо сазнали и да иако делује јако, то заправо није. Парафразирајући свог омиљеног писца Чарлса Буковског рекла је да се увек разбије у хиљаду комадића, али је научила да то чини у тишини. Волела би да се, након што судски процес остави иза себе, посвети писању сценарија за криминалистичке серије. Али, како је прецизирала, не о свом животу.

Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА