Најновије

"Народ на КиМ све више губи поверење у власт СНС и Вучића"

Посланик покрета Двери Иван Костић изјавио је данас да је делегација тог покрета у среду посетила Косово и Метохију и да је њихов главни утисак да народ све више губи поверење у актуелну власт Српске напредне странке и председника Србије Александра Вучића.

Грађани незадовољни радом Српске листе (Фото: Јутјуб)

„Главна порука коју данас шаљемо је да је политика актуелне власти, почевши од Бриселског споразума до француско-немачког ултиматума апсолутно погрешна и ништа добро није донела Србима на Косову и Метохији“, рекао је Костић на конференцији за новинаре у Скупштини Србије.

Он је рекао да су јуче у Лепосавићу видели огромно незадовољство народа према представницима Српске листе и додао да народ види да ствари не иду добрим током и више нема поверење у актуелну власт у Србији.

„Оно што сам закључио из разговора са људима са севера Косова и Метохије, из Лепосавића, јесте да постоји основана сумња да је ово договор између представника Квинте, Куртија и Александра Вучића и да је север Косова предат у руке НАТО пакту и припадницма Кфора“, рекао је Костић.

Он је рекао да покрет Двери инсистира да се одржи седница Скупштине Србије о Косову и Метохији и да се преговори врате у Савет безбедности Уједињених нација и навео да народ на Косову очекује помоћ Русије.

Костић је рекао и да је председник Србије Александар Вучић данас у Молдавији где је на власти про-НАТО влада која даје запаљујуће изјаве у вези сукоба у Украјини.

„Шта Александар Вучић данас тражи у Молдавији, у Кишињеву, што шаље поруке српској јавности да ће преговарати са Шолцом и Макроном данас у Кишињеву кад знамо шта Шолц и Макрон очекују од Србије?“, питао је Костић.

ЖЕСТОКЕ БОРБЕ КОД ДОЊЕЦКА: Страдало 400 украјинских војника, уништен тенк, два оклопна возила, две хаубице Д-30...

Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА