Најновије

Шта је радила шефица албанске службе безбедности у Београду уочи напада на Србе на КиМ?

Светски и албански медији помпезно су пренели вест да је шефица албанске обавештајне службе (ШИШ) Вљора Хисени дошла у посету Београду.

Звечан (Фото: Јутјуб)

Хисенијева је иначе раније била заменица директора тзв. Косовске обавештајне агенције (КИА), али је у јуну 2021. године разрешена са те функције, одлуком тзв. председнице Вјосе Османи и премијера Аљбина Куртија. Наизглед, сасвим случајно након тога, постала је шефица албанске обавештајне службе, изјавио је народни посланик Српског покрета Двери Борко Пушкић.

'’Српски покрет Двери, као и целокупну српску јавност, занима у којој улози и са којим циљем је иста посетила Србију и то непосредно пред последња дешавања на Косову и Метохији. Оно што посебно занима све грађане Србије, а поготово Србе са Косова и Метохије, јесте да ли којим случајем постоји повезаност између ова два догађаја? Истичемо притом да су коментари на ту тему у албанским медијима различити и свакако покривају обе крајности, а она која нас највише занима јесте инсинуација одређених албанских политичара да по њиховом мишљењу нема разлога за страх и да је по среди такозвани "дупли пас" између Вучића и Куртија са циљем имплементације француско-немачког плана, уз надзор западних сила. У вези с тим, постављамо и питање из ког разлога, уколико је ова вест тачна, о њој нема никакве информације у српским медијима? На крају, ваљало би да председник државе да и одговор на питање с којим правом у име свих грађана пружа руку Зеленском, марионети колективног Запада чије су руке крваве до лаката и од којих је страдао огроман број недужних цивила'’, рекао је он.

Пушкић каже да, имајући у виду све наведно, Српски покрет Двери остаје при ставу да је једини излаз за ову ситуацију прелазна влада и расписивање нових избора, како би се зауставило растакање државе по свим шавовима и како бисмо се истовремено одупрли све већим притисцима колективног Запада по свим кључним националним питањима.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА