Најновије

БАЛКАНСКА ХОБОТНИЦА: Вучић и Гренел ослобађају Тачија, Орбану на поклон најбољи део ЕПС! (ВИДЕО)

Сада је време да људи схвате да је држава Србија њихова. Грађанин је носилац суверенитета државе, то није ни Црква ни Српска академија наука и уметности, ни Влада ни Скупштина, ми смо ти који имамо и права и обавезе, рекао је у емисији Конфликт за јутјуб канал Прави одговор Мирослав Паровић, политичар и председник Народног слободарског покрета.

Гренел и Вучић (Фото: Јутјуб)

Паровић је изнео своје виђење кризе на северу Косова усред контрамитинга одржаног 26. маја за самопромоцију председника Александра Вучића. Према његовим речима, "балканском криминалном хоботницом" управљају Александар Вучић и Хашим Тачи које најпре предводи Ричард Гренел.

- По среди је један велики договор. Постоји интерес опозиције Аљбину Куртију, а то је партија Хашима Тачија и проблем на Северу КиМ праве лажни председници општина на северу Косова који су управо кадар Хашима Тачија. А ескалација сукоба се дешава баш у моменту када почиње иницијатива да се Тачи ослободи коју предводи Ричард Гренел - навео је Паровић у разговору.

Он је у емисији дао једну нову димензију и призму кроз коју се може посматрати ескалација сукоба на Косову и Метохији, али и фарсу око враћања српске покрајине Србима.

Паровић је говорио и о тренутном стању Електропривреде Србије и хронологији пљачке и расформиравања ове институције именујући сваког појединца који је учествовао у свим малверзацијама које су се одвијале у ЕПС-у. Такође о томе да најбољи део, 11 хидроелектрана треба да буде практично поклоњен Мађарској, која нема искуство у хидроенергији. Такође је рекао да је ТВ Пинк „симбол Вучићеве таме“ и када тај симбол падне, како је казао, пашће и систем.

О трагедији у ОШ “Владислав Рибникар” која нас је навела на колективно буђење, али и читава реконструкција сулудих потеза државног врха у сарадњи са медијима, погледајте у наставку видеа.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА