Најновије

Да пожелиш да те ови оперишу без обзира на исход: Сестре и пацијент певали усред операције (ВИДЕО)

Свака операција је за човека ноћна мора, па чак и оне естетске природе. Што због тога да ли ће успети, што због тога како ће је поднети. Особље једне болнице потрудило се да свом будном пацијенту олакша "муке" тако што му је певало на увце. Сестре су чак и заиграле у намери да човеку на операционом столу одвуку пажњу од непријатног звука инструмената.

Сала за операције (Фото: Pixabay)

У овом случају, у питању је била спинална анестезија, услед које је тело умртвљено, али је пацијент свестан и може да говори. Доктори на снимку који је постао хит на друштвеним мрежама су посвећени свом послу, док сестре анимирају пацијента, који се неколико пута насмејао, па и запевао стихове "а на моме јадном срцу увела ја ружа" из песме "Све бехара и све цвјета".

"Само да имам мало ракије и да иде живот", рекао је пацијент на крају.

Снимак је многе зачудио, али је једна твитерашица објаснила да је ово нормална појава код операција у којима се даје спинална анестезија, јер се тако особи над којом се врши оперативни захват скреће пажња од звукова који настају током операције.

"Спинал. Човека питају често у сали шта да пусте од музике јер нема осећај од половине леђа, а свестан је и све чује, па и грозне звуке током операције, посебно ако су ортопедске. Мени пустили Балашевића на Цетињу пошто сам из Војводине. Оперисан ми брух, све било супер, а опуштено", написала је Лејла.

Након тога низали су се коментари подршке медицинском особљу: "Просто пожелим да умрем", "Да пожелиш да те ови оперишу, без обзира на исход операције", Спинална пута 2 у кичму, па можеш и ти да певаш са њима"…

Како је манекенка разбила Тик-Ток, погледајте ОВДЕ.

Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА