Најновије

"Не дао Бог да избије рат, аеродром Никола Тесла не би могао да прими све кукавице из покрета 1од5милиона!"

Лидер Српске деснице Миша Вацић жестоко је одговорио на прозивке групације "1 од 5 милиона" чијој је конференцији означен као лажни десничар и патриота.

Миша Вацић (Фото: Nacionalist.rs)

- Лепо је то што сте се најзад сетили да сте патриоте али сте мало закаснили. Сви политичари који су говорили на вашим протестима сем љотићевца Обрадовића су листом за признање независног Косова. Почињали сте протесте најавом говора Мирјане Карановић, НАТО лобисткиње, која криви Србе у Босни и Херцеговини за све ратне страхоте. Оптужује наш народ да је геноцидан. Оправдава бомбардовање Србије. Да ли је то ваш патриотизам? Србијанка Турајлић, Маринка Чобану, Јелена Анасоновић, Зое Гудовић,… – упитао је Вацић Срђана Марковића који је испред СЗС изнео низ тешких квалификација на његов и рачун Српске деснице.

Он је рекао да Марковић и “1 од 5 милиона” раде против Србије.

- Организујете шетњу због убиства Оливера Ивановића који је у моменту убиства био у пријатељским односима са српском влашћу, што је његова удовица и данас. Сат времена након убиства Оливера Ивановића координисано по диктату оних који не желе добро Србији сви утицајнији твитераши који су и вама давали подршку за бесмислене протесте су оптужили Београд и Србију за то убиство. Дириговано из западних центара, баш попут вашег покрета који шурује са Бриселском бирократијом.
Ви који наводно протестујете против насиља, током свих ваших протеста сте починили више насиља него криминалци са београдског асфалта за протеклих 10 година. Упадате са моторним тестерама у РТС, уништавате државну имовину Србије, уцењујете ректорат и изнуђујете изјаве ректорке. Постоји још једна организација која исто тврди да ненасилним методама руши режиме широм света, зове се КАНВАС, а данас цео свет зна и ко су им газде, па би било поштено да и ви кажете за кога радите – рекао је Вацић.

Он је упутио изазов Марковићу.

- Ако сте заиста патриоте реците јавно на својим бесмисленим протестима да је Косово Србија. Реците да се у Крајини и данас шиканирају Срби, да је Олуја злочин, да је бомбардовање 1999-е злочиначка агресија. Реците да се у Црној Гори отимају светиње Српске цркве и да се врши идентитетски геноцид. Ако сте заиста патриоте, идите на Косово и Метохију, однесите српској деци макар по један пакетић, мада су празници већ прошли а ви се тога нисте сетили. Ако сте заиста патриоте онда сигурно знате да Србија није једино Београд и да у целом региону(за вас, за мене у Српским земљама) живе Срби којима су угрожена људска права. Огласите се поводом тих угрожених права. Ваш патриотизам, сведен само на круг двојке нико у Србији не види као патриотизам, већ као себичност уфураних београдских џибера, што ви у суштини и јесте – каже лидер Српске деснице.

Он је рекао да гангстери нису у неспособној власти, већ у окружењу Драгана Ђиласа који финансира протесте да би, како Вацић тврди, скренуо пажњу међународне јавности како би се без избора, на којима не би ни цензус прошао, дочепао власти. 

- Какав је то студент Срђан Марковић звани Марсовац? Студент са 31 годину? Човек који се добровољно јавио да насели Марс??! Какав фрик мора бити човек који сматра да ће амерички пројекат космичког прања новца организовати насељавање ненасељивог Марса и баш њега лично позвати у ту мисију? Ваш из покрета 1од5 милиона патриотизам је патриотизам холивудских филмова, без реалне основе. Покажите прво патриотизам према својој држави и свом народу па онда можемо да говоримо ко јесте а ко није патриота. Док ви направите прве патриотске кораке, ако их уопште икада направите, до тада Српска Десница сваког дана чини патриотска дела. Српска десница коју чине српски родољуби широм Србије па и региона(Српских земаља), у свом чланству има доказане патриоте, који су се борили у ратовима за опстанак српског народа. Где је ваш патриотизам да помогнете ратним ветеранима, борцима одбрамбених ратова, да се сетите заточених Срба у Хагу.
Не, за вас су и једни и други ратни злочинци. Ми свој патриотизам никоме не морамо доказивати. Као ми ви вашу издају! А ваш патриотизам, вас из покрета 1од5 милиона би се показао првом приликом када би избио рат. Закрчили бисте аеродром Никола Тесла у паничном страху бежећи из Србије управо онако како су то чинили ваши идеолошки узори ’90. година. Не дао Бог да дође до рата, ваш кукавичлук би био очигледан целој Србији, али и данас без рата је јасно колике сте кукавице. Ослањате се на запад да би урушили своју државу, то је ваш ,,патриотизам“. Зато и само зато су ваши протести пропали јер вас нико не види као патриоте! – поручио је Вацић.

Погледајте ОВДЕ снимак напада бомбаша самоубице на сиријску војску!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА