Најновије

РУСИ СУ БРАТСКИ НАРОД: Објављен снимак Зеленског пре него што се удружио с НАТО алијансом (ВИДЕО)

На Твитеру је објављен снимак украјинског председника Владимира Зеленског из млађих дана у коме позитивно говори о Русији.

Фото: РИА

На друштвеној мрежи Твитер је освануо видео снимак од пре неколико година, а на њему се налази украјински председник Владимир Зеленски који је говорио о Криму и Русима, а оно што посебно изненађује, јесте чињеница да је он тада говорио како људе на Криму треба пустити да говоре руски језик,како језик никада не би требало да дели њихову земљу, те да је у питању исти народ и иста крв.

"На истоку, на Криму људи желе да говоре руски језик. Оставите их на миру, само их оставите на миру. Правно им дозволите да говоре руски језик. Језик никад не би требало да дели нашу земљу. Ја сам јеврејског порекла, говорим руски и становник сам Украјине. Ја волим ову земљу и не желим да будем део једне друге. Руси и Украјинци су братски народ, знам хиљаде, милионе људи који живе у Русији и који су дивни људи. Ми смо иста боја коже, иста крв, ми разумемо једни друге, без обзира на језик".

О доказима против плаћеника у ЛНР прочитајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА