Најновије

Је ли ово мистерија која би чак могла надмашити атентат на Кенедија?

Док је нагла смрт Џефрија Епстајна покренула лавину теорија завере, многи се с разлогом питају: шта је тачно он знао и како би такав затвореник, који би требао да буде под присмотром затвореника због покушаја самоубиства, могао да заврши мртав?

Епстајн и Трамп (Фото: Јутјуб)

Епстајна су пронашли без свести око 6:30 ујутро у његовој ћелији у Њујорку и одвели су га у болницу где је проглашен мртвим. Био је под присмотром чувара након наводног покушаја да одузме живот, 23. јула, али је недељу дана касније пребачен у своју ћелију.

Стога руководство Метрополитан, казнено-поправног центра,  и пропусти америчког затворског састава морају сносити кривицу за његовусмрт, сматра Хулио Ривера, уредник редакције Реакшнери Тајмс.

“Скинули су га је с присмотре затворских чувара због покушаја самоубиства. То је у потпуности неприхватљиво, због гротескне природе, оптужби и количини наводних жртава “, рекла је Ривера за РТ, признајући како у затворима нема ни средстава ни радне снаге како би осумњичене држали под сталном стражом, без обзира на то колико су њихови случајеви означени као високо профилни.

“У САД-у, барем у савезном притвору, где је та особа била, ако пратите некога за кога сматрате да би могао починити самоубиство – стално имате видео, аудио надзор и поред тога, један или више људи стоје изван ваше ћелије”, тврди политички аналитичар Чарлс Ортел.

С обзиром на то да је Епстајн сада мртав, што је тачно могао рећи суду и колико је његових моћних пријатеља у суботу одахнуло, питање је које сада не смета само теоретичарима завере. Градоначелник Њујорка Бил де Бласио назвао је Епстајнову смрт “превише прикладном” и питао се колико је “других милионера и милијардера било део илегалних активности у којима је био укључен?”

Америчке власти заветовале су се да ће наставити истрагу о Епстајну и његовим учесницима. Но случај Епстајна сада се окренуо много више од унутрашње америчке проблематике, а цео свет “заслужује знати шта се тамо догодило”, верује Ортел, примећујући ипак како се никад неће знати пуна истина.

Ово је мистерија која ће надмашити убиство Кенедија.

Прочитајте ОВДЕ коју је то тајну педофил однео у гроб.

Извор: logicno. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА