Најновије

НИКАД РЕШЕНА МИСТЕРИЈА: На чувеном Тајсоновом мечу сви су гледали у ово - мобилни са камером у 1995. години?! (ВИДЕО)

Овај детаљ је учинио да се више прича о њему него о борби из 19. августа 1995. године.

Путник кроз време?! (Фото: Јутјуб)

Мајк Тајсон је био бесан након што је изашао из затвора па му је 89 секунди било потребно да нокаутира Питера Мекнилија. Годинама касније , тачније четврт века касније, говори се само о ономе непосредно пре меча јер многи могу да се закуну да виде управо мобилни телефон! И заиста просудите и сами на видео снимку:

Један од гледалаца држу у руци нешто што не личи на камету из 90-их, већ заиста мобилни телефон. Снимак постављен на Јутјубу иде за корак даље у теоријама завере, па је насловљен: Необјашњиви путник кроз време уочен на мечу Мајка Тајсона.

Ево и шта стоји у опису видео снимка који је поставио неки корисник оштрог ока:

- Битка у рингу из 1995. између Мајка Тајсона и Питера Мекнилија у Лас Вегасу. Неко из публике виђен је како слика с оним што се чини да је, и личи на уређај попут паметног телефона или на неки други мобилни телефон. Не знам је ли путник кроз време или не, али нико не може објаснити о чему се овде ради. QВ-100 тадашњи фотоапарат нема сребрну боју на десној страни, а чини се да ни овај "фотоапарат" нема црну линију испод објектива - стоји у опису.

 

Заиста необично, али да ли ћемо икада сазнати рационално објашњење. Подсетимо, у том тренутку се у Србији и даље користе пејџери…

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА